У мережі магазинів "Українські товари" почали продавати курятину з держрезерву. Американські четвертинки коштують 13,48 грн. Поряд лежить м"ясо вітчизняного виробника по 18.
— Продавці кажуть, що українське м"ясо хороше, а це погане, — розповідає пенсіонерка 63-річна Ліда Артем"єва. — Я його купляла, варила бульйон і м"ясо їла. Як на мене — різниця тільки в ціні.
Черги за дешевим м"ясом у магазині немає. Купують його переважно пенсіонери, щоб зекономити.
— До кінця дня майже все розкуповують, — каже продавщиця Леся Поліщук. — Я й собі брала. Нормальне м"ясо.
Із наступного тижня дешеву курятину продаватимуть у решті магазинів.
Коментарі