середа, 10 вересня 2008 18:19

Центр зайнятості має 40 вакансій для інвалідів

10 жовтня Теплицький районний центр зайнятості на Вінниччині переїде до нового приміщення.

— Зможемо краще обслуговувати населення, — каже директор установи 58-річний Петро Ільчук. — Ми створили інтернет-сайт. Кожний безробітний зможе ознайомитися на ньому з переліком вакансій по району, Україні і знайти собі роботу.

За перше півріччя 2008 року в районі створили 280 робочих місць з оплатою праці 525–1500 грн на місяць. Працевлаштували 701 особу, 154 — направили на стажування до агрофірми села Удич, на Теплицький молокозавод та в "Райагрохім".

Для інвалідів є 40 вакансій.

— У нас на обліку перебували 18 осіб з обмеженими фізичними можливостями, — продовжує Ільчук. — Знайшли роботу 10 — на Удицькому цукрозаводі, підприємстві "Будівельник", у фермера Герасименка, на сільгосппідприємстві "Маяк". А для Володимира Колодія підготовили робоче місце за рахунок фонду інвалідів за спеціальністю слюсар із ремонту автомобілів. Ще трьом — Василеві Горбику із Завадівки, Валентині Сорочинській та Іванні Стецюк із Теплика — із фонду страхування надали дотації.

Із початку року 41 безробітний району за підтримки центру зайнятості започаткував власну справу. Іван Середюк узяв участь у регіональному конкурсі бізнес-планів молодих підприємців і вже відкрив цех із виготовлення меблів.

Зараз ви читаєте новину «Центр зайнятості має 40 вакансій для інвалідів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі