четвер, 26 березня 2009 17:47

"Біомеблі" виготовляють за ескізами світових дизайнерів

Автор: фото: Валерія ВІКТЮК
  Марина Абрамович із Жмеринки розглядає спальний гарнітур із гівеї у вінницькому магазині ”Біомеблі”
Марина Абрамович із Жмеринки розглядає спальний гарнітур із гівеї у вінницькому магазині ”Біомеблі”

"Скільки часу згаяла даремно! — каже 47-річна жителька міста Жмеринка Марина Абрамович, заходячи до магазину "Біомеблі" на вул. 600-річчя, 36 у Вінниці. — Обходила безліч меблевих магазинів, уже навіть визначилась із вибором. А потрібно було зразу сюди йти!"

Жінка оглядає зали магазину. Розташування меблів продумане до дрібниць. До кожного ліжка підібране простирадло. На стінах — гобеленові картини, які покупці можуть придбати в доповнення до спальних чи кухонних гарнітурів. Атмосферу затишку та комфорту доповнюють каміни. Марина запитує, як вони працюють. Продавець Олександр Татарчук бере в руки пульт і пояснює, як можна збільшити вогонь в електрокаміні.

— То вони електричні! — дивується жінка. — Ніби справжні поліна горять.

Абрамович каже, збиралася купувати тільки двоспальне ліжко. Але їй сподобався гарнітур Neo-Ming, тепер хоче брати його повністю.

— Менеджер магазину сказала, що його можна використовувати й у прихожій. Такі собі меблі-трансформер — де захотіла, там і поставила, — продовжує Марина Абрамович. — А ще хочу вмовити чоловіка камін узяти.

До вінничанки 29-річної Ольги Корнілової приїхали гості з Миколаєва і побачили в неї спальний гарнітур Landbond.

— Кума Наталя була просто приголомшена, — каже Ольга Василівна. — Як побачила нашу спальню, не могла натішитися. Зізналася, що ніколи не могла уявити, що модернові меблі будуть такими затишними. Усе розпитувала, що то за деревина така цікава і де ж таку красу виготовляють?

Як побачила нашу спальню, не могла натішитися

Господиня сідає на ліжко й розповідає, що зроблене воно з гівеї. Це дерево не росте в нашому кліматі. За міцністю воно не поступається дубові, але має біоенергетичні властивості. Допомагає розслабитися та відновити сили. Тепер в Ольги сон міцний, а вранці вона завжди прокидається з гарним настроєм.

— Наталя думала, що я заказала меблі по Інтернету десь у Європі, — продовжує жінка. — Не вірила, що купила їх у Вінниці, поки сама не потрапила в "Біомеблі" і не побачила все на власні очі. Подивилася каталог, вибрала гарнітур, схожий на мій. Коли ми оформляли заказ, менеджер сказала, що мережа магазинів "Біомеблі" є у всіх обласних центрах. І дала Наталі їх адресу в Миколаєві.

Інша відвідувачка магазину "Біомеблі" Людмила Курська вважає себе консерватором. Бо важко сприймає зміни.

— Недавно мій чоловік із зятем вирішили купити нове ліжко в спальню, — каже 43-річна жінка.

— Я зразу не погоджувалася, ми ж наш чеський диванчик купили ще в радянські часи, по великому блату з бази. Пройшло більше 20 років, я до нього звикла, іншого не хочу. Механізм справний, диван м"який, що ще треба? Але коли вони завели мене в "Біомеблі" і показали ці гарнітури, я здалася. А у світле ліжко в класичному стилі просто закохалася. Тепер я зможу попрощатися з моїм диванчиком.

Людмила каже, головним чинником у виборі меблів стало те, що вони виготовлені з екологічно чистої деревини на основі ескізів відомих дизайнерів.

— Такі добротні меблі прослужать не один рік! Ще моїм онукам дістануться, — зазначає.

Зараз ви читаєте новину «"Біомеблі" виготовляють за ескізами світових дизайнерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі