четвер, 25 грудня 2008 17:28

Як ви святкуєте Новий рік

Іван Курпель, заступник начальника відділу "Цілодобова варта" міськвиконкому Вінниці:

— У нас на роботі до самого Нового року — тішина. Інколи дзвонять звичайні люди, поздоровляють. Буває всяке, і сваряться. Інколи плутають наш номер із номером таксі. А вже в наступні дні після свята в багатьох оселях забита каналізація. Це закономірно кожного року. А так, нічого особливого.


Валентина Зайцева, головний санітарний лікар області:

— На корпоративному вечорі буду королевою Мідної гори. Ми домовилися з колегами одягтися героями казок Шахерезади. Торік усі були в національних костюмах.


Олександр Дерун, комерційний директор ювелірного підприємства "Діадема":

— Дружина подарувала поїздку в Лапландію, тому для нашої родини це буде найбільш пам"ятна подія. Традиційно святкуємо Новий рік в родинному колі.


Андрій Бабкін, підполковник, обласне управління міністерства надзвичайних ситуацій:

— Я за 17 років служби чергував вісім разів. Мав і цього разу, та помінявся.

Співробітник упав на новорічний стіл

2000-го о другій ночі загорівся дах у приватному будинку по вулиці Стеценко у Вінниці. Співробітник поліз на дах і провалився. Упав якраз на новорічний стіл. От так, прямо у формі. Господарі вогню не помітили, бо горів переклад димоходу пічки, нас викликали сусіди. На новорічну ніч в середньому до семи викликів. У звичайну, взимку, коли період опалення — до п"яти.

Людмила Бойчук, старший лікар Вінницької станції швидкої допомоги:

— Новий рік на чергуванні зустрічаю кожні п"ять років. У нас навіть є графік чергування на Новий рік. Найчастіше зустрічаємо його на викликах. Буває, заходиш у квартиру до старенької людини, а там зовсім немає святкової атмосфери. Та ще й купа нарікань, що голова болить, петардами всі бахкають. А торік викликали у кафе — а там бійка. У результаті побили ще й лікарів "швидкої".


Ігор Івасюк, начальник обласного управління освіти:

— Якраз у переддень свят у доньки Олі буде день народження. Купимо їй щось із одягу або якісь парфуми. Подарунками в нашій сім"ї займається дружина Ірина. Я ж купую подарунок лише їй. Навесні всією родиною поїдемо кататися на лижах у Буковель.

Зараз ви читаєте новину «Як ви святкуєте Новий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі