четвер, 27 листопада 2008 15:14

16-річна Надія Чех народила вдруге

В обласній лікарні ім. Пирогова 16-річна Надія Чех із Гайсинського району народила 7-місячну доньку вагою 1,5 кг. Наступного ранку породілля зникла. За чотири доби міліція знайшла її в Немирівському районі.

— Вона була налякана, не думала, що її шукатимуть, — розповідає помічник начальника міськуправління міліції Оксана Бахмат. — Пояснила, що розгубилась і поїхала до мами в Немирівський район за порадою та грішми на ліки немовляті.

Із 16-річним батьком дитини Надія перебуває в цивільному шлюбі. Живуть у його батьків у селі Гайсинського району. Це другі пологи жінки. Старшій дитині неповнолітніх батьків 9 міс. Сім"я живе зі свекрами. Старша дитина росте доглянутою. Допомагають батьки хлопця.

У лікарні Надія з"явилася через тиждень з усіма ліками. Сказала, що й не думала кидати дитину.

— Новонароджена була в тяжкому стані, дихала за допомогою апарата, — розповідає завідувач відділення патології вагітності обласної лікарні Юрій Банах, 48 років. — Доки не було матері, лікарі маленькій памперси купували. Зараз стан дитини стабільний. Дівчинку із матір"ю перевели до обласної дитлікарні.

Зараз ви читаєте новину «16-річна Надія Чех народила вдруге». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі