вівторок, 13 серпня 2013 07:15

Змагання скасували через кортеж Януковича

Організаційний комітет скасував міжнародні змагання "Київ Тріатлон Кап" 24 серпня. Управління державної охорони заборонило перекривати набережну Дніпра, бо нею їздитимуть перші особи держави.

Змагання планували у портовій частині Подолу. Учасники мали пропливти Дніпром, потім проїхати на велосипедах до річкового порту і пробігти по вул. Сагайдачного, Володимирівському узвозу, Європейській площі і Хрещатику.

— Ми отримали лист від Управління державної охорони про неможливість проведення змагань. Траса, на якій планувався старт, використовується як маршрут пересування президента у День Незалежності, — кажуть організатори.

Речник Управління держохорони Ігор Забілик каже, що не забороняли проводити змагання з тріатлону, а просили перенести їх на інший час або змінити маршрут:

— Таке масштабне перекриття заблокувало б пересування містом киян і гостей столиці, зокрема осіб, щодо яких здійснюється державна охорона. Це суттєво ускладнило б проведення заходів до Дня Незалежності у столиці.

В оргкомітеті змагань обіцяють повернути всім учасникам грошові внески. Бігуни здавали по 250 грн, учасники естафети по 700.

Зараз ви читаєте новину «Змагання скасували через кортеж Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі