середа, 22 грудня 2010 10:00

Житель Одещини виграв 8 млн грн у "Лото Забава"

  Юрій з Одеської області зірвав джек-пот — вісім мільйонів гривень
Юрій з Одеської області зірвав джек-пот — вісім мільйонів гривень

Юрій з Одеської області 12 грудня виграв 8 млн грн у "Лото Забава". Лотерейний білет купив на ринку Привоз в Одесі.

У неділю 19 грудня Юрій із дружиною й сином приїхали до Києва по сертифікат на отримання грошей. Він підприємець, продає одяг. За освітою автослюсар. Дружина працює в туристичному бізнесі.

Прізвище й адресу називати відмовляються.

— Муж позвонил, сказал, что мы выиграли джек-пот. Я ехала в автобусе на работу. Ответила: не фантазируй, — и положила трубку, — згадує дружина переможця. Не називається. — Чоловік дізнався про виграш найперший, він дивився передачу. Закричав на всю хату, почав стрибати, розбудив сина. Той спросоння: "Тату, ти чого?" Юра продовжував кричати: "Ми виграли, ми виграли!" Я після роботи засіла в інтернеті, по кілька разів перевіряла, чи справді цифри збігаються, звірила номер квитка. Виграш не обійшовся без містики. Розіграш був 12.12.2010-го. За нумерологією, якщо ці цифри додати, вийде 9. Це означає удачу. Виграшний квиток був під номером 414. У нас номер дачі 414.

У "Лото Забава" родина Юрія грає п'ять років. Вигравали невеликі суми.

— Такі сни почали снитися, що зрозумів — треба грати, — долучається до розмови чоловік. — Снилося, що ходжу по зеленій траві, по росі, бачив зимові пейзажі, купував карасиків із кілограм. Коли прокинувся, здавалося, що руки воняють рибою. У той час не грав. Вирішив спробувати ще.

Юрій радить вибирати білети навмання, бажано по порядку.

Родина мільйонера хоче купити будинок і машину. Зараз мешкає з тещею. Частину коштів віддадуть на благодійність.

— Вирішили: як прийшло, так має й піти. Дамо гроші на операцію якійсь хворій дитині з нашого міста. А ще — на реставрацію міського собору, де впала дзвіниця, — говорить дружина.

8 млн грн родина отримає протягом півтора року. Виграш не оподатковують.

Із 1 січня по 12 грудня 2010-го в "Лото Забава" мільйонерами стали 18 українців.

Зараз ви читаєте новину «Житель Одещини виграв 8 млн грн у "Лото Забава"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі