середа, 17 лютого 2010 08:04

Жінка не могла вибратися з палаючого нічного клубу

Автор: фото надане управлінням МНС у Донецькій області
  Рятувальники гасять пожежу в донецькому розважальному центрі ”Вірус”. Вогонь спалахнув на світанку. У цьому нічному клубі любили відпочивати бразильські легіонери футбольного клубу ”Шахтар”
Рятувальники гасять пожежу в донецькому розважальному центрі ”Вірус”. Вогонь спалахнув на світанку. У цьому нічному клубі любили відпочивати бразильські легіонери футбольного клубу ”Шахтар”

У віддаленому Пролетарському районі Донецька згорів розважальний центр "Вірус". Це найпопулярніший і один із найдорожчих клубів міста. Пожежа почалася 16 лютого о 6.22 на другому поверсі ресторану "Голд". Пожежників викликали охоронці клубу.

Вигоріла покрівля над рестораном, нiчний клуб, боулiнг, казино та готель. Усі вони розташовані поряд і є частинами одного розважального комплексу. Уцілів аквацентр із басейном і ресторан "Рублевка".

— Ми вивели з вогню працівницю клубу, яка по мобільному повідомила, що не може вибратися сама, — розповів Андрій Бондаренко, керівник управління Міністерства надзвичайних ситуацій у Донецькій області. — До другого поверху приставили драбину і жінку врятували. Щоб загасити вогонь, довелося прокласти гідрорукав більше кілометра завдовжки. Воду брали з Молочних ставів, що неподалік.

У пожежі ніхто не постраждав. Причини еменесники обіцяють встановити за 10 днів. Серед версій: порушення правил безпеки і підпал.

Збитки становлять щонайменше п"ять мільйонів доларів

Торік 5 грудня у пермському клубі "Хромая лошадь" у Росії загинули 155 людей. Після цього в Донецьку перевірили всі розважальні центри. Чи були порушення у "Вірусі", керівник обласного МНС не знає.

Збитки центру становлять щонайменше $5 млн. Про це повідомляють в адміністрації згорілого клубу.

Зараз ви читаєте новину «Жінка не могла вибратися з палаючого нічного клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі