вівторок, 11 вересня 2018 00:10

В'язень два дні ховався у підвалі ізолятора

Два дні ховався у підвалі київського Лук'янівського слідчого ізолятора Віталій Пушкін, 19 років. Він засуджений за вбивство. Його зникнення виявили працівники СІЗО під час вечірнього огляду камер 6 вересня.

Правоохоронці розповсюдили фотографію втікача інтернетом. Поліцію Києва кинули на його розшук.

"Це той самий в'язень, який у січні 2017 року проломив голову працівникові ізолятора. Також 6 вересня у СІЗО виліз на дах ще один в'язень. Трохи не кинувся униз, але умовили злізти. Мін'юст точно хоче змінити щось на краще?" — пише у "Фейсбуку" колишній голова Державної пенітенціарної служби Сергій Старенький.

В'язня виявили 8 вересня у вентиля­ційній системі підвалу.

— Віталій Пушкін є наркозалежним. Під час загострення заліз у вентиляційну трубу, — каже міністр юстиції 39-річний Павло Петренко. — Ймовірно, відчув панічний страх і вирішив заховатися. Його життю нічого не загрожує. Лікарі ретельно оглядають в'язня.

Віталія Пушкіна засудили до 14 років тюрми за вбивство матері. Задушив її 27 серпня 2015-го в стані алкогольного й наркотичного сп'яніння. Коли зрозумів, що матір мертва — пішов у магазин неподалік дому й сам викликав поліцію.

Зараз ви читаєте новину «В'язень два дні ховався у підвалі ізолятора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі