вівторок, 15 серпня 2006 17:53

Задивилася у бінокль і впала в урвище

13 серпня біля села Скалисте Бахчисарайського району Криму 48-річна біолог Ірина Кислицина впала в урвище з висоти 20 метрів.

У вихідний Ірина зі своїм 53-річним чоловіком Павлом поїхали відпочити до кар"єру, де добувають знаменитий білий інкерманський камінь — за кілометр від села Скелясте. Кислицини дісталися туди автобусом, а потім ішли пішки. Зупинилися біля урвища з південного боку кар"єру. Жінка стояла на краю і дивилась у бінокль на гори.

— Чуєш, яке тут відлуння!! А-а-а-а!!! — кричала Ірина своєму чоловікові.

У той момент він відійшов від неї на кілька метрів, щоб перекласти в інше місце рюкзак. Зненацька Ірина оступилася і полетіла в урвище. Упала у вузьку ущелину між білими глибами.

— Поламала все, що тільки можна було поламати, — розповідає 45-річний рятувальник Сергій Семенюк.

П"ятеро альпіністів дістали тіло Ірини лише о 8-й вечора.

— З Павлом ми зустрілися у Скалистому в кафе "Маркур". Був абсолютно спокійним. Поговорили про політику, про дії меджлісу, — згадує Сергій. — Не знаємо, що насправді сталося, але я дотримуюся офіційної версії: жінка просто оступилася.

Ірина 10 років працювала інженером у "Крименерго" — вимірювала вплив фізичних факторів (шуму, температури) на людину під час роботи.

Зараз ви читаєте новину «Задивилася у бінокль і впала в урвище». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі