неділя, 25 лютого 2007 17:50

За високі тарифи мерові вручили "золоту" батарею

Жителі Луганська подарували міському голові 46-річному Сергієві Кравченку "золоту" батарею, перев"язану чорною стрічкою. Люди пояснюють: траурний колір — непомірно висока, "золота", вартість комунальних послуг. А стрічка — це те, що ціна не відповідає якості.

Організували акцію об"єднання "Родина Восток" та партія "Велика Україна".

Біля міськради зібралися близько 50 людей. Луганчани виступали на саморобній сцені з написом "Золота батарея".

— Кожен четвертий житель міста звинувачує нинішню міську владу на чолі з мером Сергієм Кравченком у завищених тарифах та жахливому стані комунального господарства, — каже Костянтин Реуцький з "Великої України". — Тому сьогодні вручаємо йому цю нагороду.

Міський голова до жителів не прийшов. Його секретар повідомив, що Кравченко у відрядженні. Золоту батарею з іржавими дірками залишили під кабінетом мера.

— Гадаю, ви чините несправедливо, — говорить заступник мера Маноліс Пілавов. — Житлово-комунальна сфера в занепаді вже 15 років, а ми при владі лише 9 місяців. Не можна вішати всіх собак на нову владу.

Зараз ви читаєте новину «За високі тарифи мерові вручили "золоту" батарею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі