пʼятниця, 15 червня 2018 06:31

За тиждень до загибелі Микола Вільчинський похрестив доньку

6 червня поблизу селища Піски на Донеччині загинув 41-річний Ігор Французан. Служив молодшим сержантом у 37-му мотопіхотному батальйоні "Запоріжжя".

Підрозділ Французана атакувала диверсійна група. Після її відходу сержант зник. За тиждень бойовики віддали його тіло українській армії.

Ігор Французан родом із Кропивницького. Жив у Смілянському районі Черкаської області. 14 червня його поховали на Почесній алеї Рівнянського кладовища в Кропивницькому. У сержанта залишилися дружина, дві дочки й син від першого шлюбу.

12 червня біля Горлівки на Донеччині снайпер бойовиків убив 25-річного Миколу Вільчинського, сержанта 24-ї бригади імені короля Данила.

Микола родом із села Старики Горохівського району Волинської області. Строкову службу проходив на флоті. 2015-го його мобілізували. Останні півроку служив за контрактом.

— У перших числах червня Микола їздив додому — хрестив доньку. Повертався в піднесеному настрої. А у вівторок нам повідомили про його смерть, — каже волонтер 60-річний Євген Штурмак із Луцька.

У Миколи Вільчинського залишилися дружина й донька.

Зараз ви читаєте новину «За тиждень до загибелі Микола Вільчинський похрестив доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі