вівторок, 19 червня 2018 00:16

Вулиці Києва очистять від покинутих машин

Святошинський райсуд Києва на 60 діб арештував киянина Сергія Михасюка. У його "Волзі" 14 червня вибухнула граната, покалічила чотирьох дітей. За це чоловікові загрожує сім років в'язниці.

— Гранату я знайшов, — каже Михасюк. — ­Вирішив втопити в озері — саме мав їхати в Рівненську ­область. Залишив снаряд у машині — вона три роки стоїть під будинком поломана.

"Волга" стояла відчинена біля будинку на вул. Чорнобильській, 4/56. Усередині часто гралися сусідські діти. Того дня в авто залізли 5-річний Павло і троє дівчат від 8 до 11 років.

— Я був удома, коли вибухнуло, — розповідає 56-річний Володимир з вул. Чорнобильської. — Виглянув, біля машини був дим стовпом. Хлопчик лежав без двіженія, без сознанія. Дєвочка сиділа на бордюрі, шия в крові. Сказала, що знайшли в машині якусь коробочку. Просили Павла не відкривати, а він не послухав.

Дітей лікують у столичній лікарні "Охматдит". Павлу зробили операцію, витягли осколки. Він досі — в комі. Стан дівчат середньої тяжкості.

Після вибуху мер Києва Віталій Кличко доручив перевірити в місті всі покинуті автівки. Недоглянуті машини без номерних знаків вивозитимуть на штрафмайданчик до з'ясування власника.

Зараз ви читаєте новину «Вулиці Києва очистять від покинутих машин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі