пʼятниця, 03 лютого 2012 00:15

Вуличні банкомати не видають грошей

Уранці 1 лютого біля банкомату на вул. Жовтневої революції в місті Умань на Черкащині стоять приблизно семеро людей.

— Якесь іздіватєльство, — каже худорлявий чоловік у дублянці. — Зняв гривні, після напису "візьміть гроші" нічого не вилізло.

Люди уважно слухають.

— Та ну його, — каже кремезний чоловік. — Краще завтра в банк зайду. Не хватало за свої копійки кожен день бігати в центр у головне відділення "Приватбанку" й доказувати, що гроші не получив. Через ці морози в нас даже домофон полетів. Із фірми приїжджали, відрізали. Сказали включать, як морози спадуть.

— А шо ви хотіли, сьогодні зранку мінус 28 було, — кажуть у черзі.

Банкомат вбудований у кіоск-обмінник "Приватбанку".

— Механізм видачі купюр надчутливий. Спеціально так зроблений, щоб забрати картку і гроші назад, якщо раптом клієнт їх забуде. Через сильні морози ролики механізму можуть замерзнути, — кажуть у прес-службі "Приватбанку". — Банкомат знімає гроші з балансу, а всі операції фіксує в електронному журналі. Якщо через мороз не видав, то гроші лишаються в банкоматі. Вони не пропадуть. Потрібно звернутися із заявою до найближчого відділення, працівники звірять залишок суми в банкоматі й на балансі, переглянуть відеозапис із камери спостереження і повернуть гроші.

Зараз ви читаєте новину «Вуличні банкомати не видають грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі