пʼятниця, 26 жовтня 2007 18:33

Водій на "ладі" протаранив колону курсантів

Водій легкового автомобіля ВАЗ-2108 у четвер близько півночі врізався в колону курсантів Львівського університету сухопутних військ біля села Старичі Яворівського району.

Командир взводу 22-річний лейтенант Роман Земськов із Хмельницького та 20-річний курсант Олександр Клець із Одеси померли дорогою до лікарні в кареті "швидкої".

Ще четверо курсантів зазнали серйозних травм. Близько четвертої ранку з Новояворівська їх перевели до Львівського військового шпиталю. Одного вночі прооперували. Стан потерпілого тяжкий. Здоров"я трьох інших стабілізується.

Піша колона у 109 осіб поверталася з польових навчань на Яворівському полігоні. Курсанти тримали в руках розпізнавальні ліхтарі. За попередньою інформацією, водій "вісімки", житель Яворівського району, виїхав на зустрічну смугу, коли солдати переходили дорогу.

— Військовослужбоці рухалися не порушуючи правил, — говорить Людмила Дячок із центру громадських зв"язків обласної міліції. — Правила порушив водій. Зараз він перебуває в слідчому ізоляторі Яворівського райвідділу міліції. Установлюється, в якому стані він сидів за кермом.

Зараз ви читаєте новину «Водій на "ладі" протаранив колону курсантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі