вівторок, 09 квітня 2019 07:10

Від спалювання трави загинуло подружжя пенсіонерів

У Києві 43 рятувальники 4 год. гасили пожежу на вул. Гомельській. Увечері 7 квітня хтось підпалив суху траву за дворами. Вогонь перекинувся на складене сміття, дерева, житлові й господарські будівлі у п'яти дворах.

— В одній господарській споруді вибухнули декілька газових балонів. Площа пожежі збільшилася, перекинулася на п'ять будинків, — повідомляють у Державній службі з надзвичайний ситуацій Києва. — Гасіння ускладнювало те, що ділянки були захаращені горючими матеріалами. Щоб уникнути нових вибухів, рятувальники винесли на безпечну відстань один кисневий балон і чотири каністри з бензином. Найближчі пожежні гідранти були зі слабким тиском води. Нам доводилося прокладати магістральні лінії великої довжини.

Всі будівлі вигоріли. Люди не постраждали.

У селищі Довбиш Баранівського району на Житомирщині від спалювання сухої трави загинуло подружжя пенсіонерів.

6 квітня палили суху траву навколо подвір'я. Полум'я наближалося до хати — жінка кинулася гасити. На ній спалахнув одяг. Загинула одразу. 82-річного чоловіка з опіками понад 80% тіла госпіталізували до Романівської центральної районної лікарні. Уранці наступного дня він помер.

Зараз ви читаєте новину «Від спалювання трави загинуло подружжя пенсіонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі