неділя, 06 серпня 2006 18:07

У квартирі вибухнув газ

У четвер близько полудня в Керчі в трикімнатній квартирі на четвертому поверсі вибухнув побутовий газ. Вибух був настільки сильний, що в помешканні вилетіли вхідні двері, а з вікон — шибки. Крім того, зірвало підлогу на кухні та в коридорі, пошкодило меблі.

На той час удома були господарі — 57-річна Валентина та 58-річний В"ячеслав Дементьєви. Зараз вони в місцевій лікарні. За словами медиків, жінка перебуває у критичному стані. Серед іншого, у неї переломи обох ніг. А от життю чоловіка нічого не загрожує.

П"ятиповерхівку на вулиці Цибізовій до газової мережі підключили нещодавно. Доти всі користувалися газовими балонами. В четвер зранку працівники служби газу перевіряли стан мережі в потерпілій квартирі. За їхніми словами, система працювала добре. Вибух стався, коли газівники спустилися на третій поверх.

— За попередньою версією, вибух стався через накопичення газу в просторі між поверховим перекриттям і підлогою квартири, — розповіли в прес-службі головного управління МНС в АР Крим.

У "Керчгазі" таку версію відкидають. Остаточну причину вибуху з"ясує слідство.

Зараз ви читаєте новину «У квартирі вибухнув газ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі