пʼятниця, 07 квітня 2017 00:00

У бійці порізали ветерана АТО

Масова бійка сталася в центрі Полтави ввечері 5 квітня. Почалася під час акції полтавців проти відкриття кафе на центральній вул. Соборності. На людей накинулися захисники забудови із кременчуцької охоронної фірми "Скорпіон-2016". Били містян ногами, ножами, штовхали на землю і пускали сльозогінний газ.

— Комерсанти від влади вирішили у проході до багатоповерхівок відкрити гендель, — ­говорить полтавка Анна Федорович. — Мешканці дому проти. Бо зараз із двору є тільки один вихід. До будівлі не може ­нормально під'їхати навіть "швидка".

Після перших сутичок, кількість полтавців біля арки збільшилася до майже 300 осіб. Охоронців почали закидати бруківкою, петардами, ­стільцями, бити палицями. Чоловіки втекли. Активісти повернулися до арки і болгаркою спиляли металеві листи, якими вона була заварена.

П'ять ножових поранень у бійці отримав боєць АТО Олександр Коба. До ранку наступного дня йому зробили дві операції. Раніше чоловік уже пережив кульове поранення в живіт.

Ножові поранення отримав ще один чоловік. Також кілька осіб мають переломи рук. Серед охоронців травмованих десятки, кажуть люди.

Кафе в арці хоче збудувати підприємець Віктор Степаненко. Полтавці втретє зносять загородження, які ставлять його працівники.

Зараз ви читаєте новину «У бійці порізали ветерана АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі