середа, 06 вересня 2006 18:47

У Чорному морі в шторм потонули двоє іноземців

У понеділок у Судаку, що в Криму, потонули громадяни Росії та Латвії. 27-річний росіянин Михайло Щетінін купався у морі в шторм, а 37-річний латвієць Ігор Журздіня катався на вітрильнику.

Росіянин відпочивав у Коктебелі. Того дня разом з екскурсійною групою поїхав до мису Меганом. Зупинилися помилуватися краєвидом на березі дикого пляжу селища Капсель. Екскурсовод попередив, що купатися небезпечно.

— Проте Михайло з товаришем проігнорували попередження. Вони купалися, аж раптом пішли великі хвилі, — розповідає Руслан Данилишин, 26 років, старший інспектор із надзвичайних ситуацій судакського відділу МНС. — Михайло крикнув другові, що не має сил пливти до берега. Той його підхопив, разом пробували виплисти. Однак Михайла накрило хвилею, на поверхні він більше не з"явився.

Ігор Журздіня з дружиною того ж дня каталися на одномісних вітрильниках. Коли вже поверталися до бухти, човен Ігоря почало крутити і понесло в море, в бік селища Новий Світ. З одного корабля бачили, як він боровся зі стихією. Пізніше порожній вітрильник прибило до одного з причалів у Судаку.

Тіл потопельників досі не знайшли. У понеділок рятувальники через шторм вийти в море не змогли. Довелося тільки оглядати берегову лінію. Пошуки продовжили наступного дня.

Зараз ви читаєте новину «У Чорному морі в шторм потонули двоє іноземців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі