вівторок, 15 грудня 2009 07:37

Юлія Тимошенко співала на "Різдвяних зустрічах з Аллою Пугачовою"

Автор: фото з сайту www.tymoshenko.ua
  Алла Пугачова за ініціативи Юлії Тимошенко відроджує ”Різдвяні зустрічі” у Києві. Співачка каже, що задоволена сценою, устаткуванням, менеджментом, які надала українська сторона
Алла Пугачова за ініціативи Юлії Тимошенко відроджує ”Різдвяні зустрічі” у Києві. Співачка каже, що задоволена сценою, устаткуванням, менеджментом, які надала українська сторона

13 грудня в столичному Палаці спорту відбувся концерт "Різдвяні зустрічі з Аллою Пугачовою". Він пройшов за ініціативи Юлії Тимошенко.

Раніше примадонна проводила "Різдвяні зустрічі" лише в Москві.

— Первий концерт ми провели 20 лет назад, — згадує вона. — В этом году захотелось чего-то нового, свежего. Для возрождения "Рождественских встреч" я выбрала Киев. Это новая точка отсчета проекта. Шоу создавали украинские компании. Сцена, оборудование, менеджмент, — все было на высоком уровне. Я очень довольна.

На "Різдвяні зустрічі" зі столиці Росії приїхали Максим Галкін, Філіп Кіркоров, Крістіна Орбакайте, Микола Басков, Борис Моїсеєв. Уперше Пугачова запросила на шоу більше українських артистів, ніж російських. У Палаці спорту виступили Софія Ротару, Таїсія Повалій, Олександр Пономарьов, Потап і Настя Каменських, Тіна Кароль, Руслана, Ані Лорак, Ірина Білик, Олег Скрипка, Світлана Лобода, переможниця конкурсу "Нова хвиля" в Юрмалі — кримська співачка Джамала.

На концерті аншлаг. Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко сидить у партері. Перед початком Пугачова спускається в залу, цілує її в щоки, тричі хрестить. Співак 33-річний Микола Басков присвячує прем"єрці пісню "Женщина в платье белом". Іде в партер, стає на коліно й запрошує Юлію Володимирівну до танцю. Цілує їй руку і кружляє у вальсі. Каже:

— Це мій найкращий танець. Із такою розкішною жінкою в білому я ще не вальсував.

Глядачі знімають цей танець на фотоапарати й мобільні телефони. Наступним прем"єрку запрошує до танцю Філіп Кіркоров, 42 роки. Він спускається в залу й дарує Юлії Володимирівні кульку у формі серця.

— Ох цей Філіп! Вічний наречений, — вдає, наче ревнує, Алла Пугачова.

Сюрпризом вечора став виступ зірки 1990-х Кая Мєтова. Він виконав старі хіти, а замість балету запросив танцювати російську балерину Анастасію Волочкову. Номер для прем"єри пісні Тіни Кароль "Я пришила тебя к себе" ставила Алла Пугачова.

Співак Олег Скрипка на сцені колядує з вертепом. Пугачова підводиться зі стільця і теж починає колядувати.

Фінальну пісню про Україну артисти виконують гуртом з Юлею Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Юлія Тимошенко співала на "Різдвяних зустрічах з Аллою Пугачовою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі