понеділок, 16 квітня 2007 07:03

Юлія Позняк відрізала пальці січкарнею

12-річна Юлія Позняк із села Піщана Балтського району, що на Одещині, минулого четверга відтяла собі пальці на правій руці. Дівчинка різала січку.

Разом з меншою сестрою увечері вона поралася по господарству. Мати дівчат, 40-річна Тамара, була в лікарні. Батько три роки тому зник безвісти. Удома була лише бабуся.

— Діти готували корм для худоби. Юля хотіла поправити застрягле кукурудзиння. Станок в той час працював на великих обертах і права рука застрягла в лезах січкарні, — розповідає Сергій Шморгал, 35 років, з управління МНС у Одеській області. — Витягали рятувальники. Усі пальці на правій руці відрізало, дитина втратила багато крові.

Юлю доправили до реанімації Балтської райлікарні.

— Ми зробили все, що могли. Однак пальці не пришили, бо їх не привезли. Першого і п"ятого нема зовсім, решта по половині, — каже заввіділенням реанімації лікарні Надія Топалевська. — Зараз дівчинці вже покращало. А тоді був травматичний шок.

Юлю вже перевели до травматології Одеської дитячої лікарні.

Окрім неї, у Позняків є ще четверо дітей. Найстаршій — 19 років. У Піщаній кажуть, що сім"я роботяща, а всі діти у школі вчаться на відмінно.

Зараз ви читаєте новину «Юлія Позняк відрізала пальці січкарнею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі