середа, 23 серпня 2017 00:20

Українець врятував туристку від акули

Грамотою за мужність нагородили у Державній службі з надзвичайних ситуацій Закарпатської області Михайла Волошина з Ужгорода. Під час відпочинку в єгипетському місті Марса-Алам він врятував від акули туристку з Австрії.

— Плавали з дружиною у морі. А неподалік пірсу була група австрійців. Раптом почув сильний крик метрів за п'ять від мене. Бачу, ніхто не реагує, — говорить Михайло Волошин, 52 роки. — Підплив до дівчини й подав руку. Вона зразу ж ухопилася за шию. У той момент я помітив, що її почала кусати велика рибина. Можливо, туристка годувала рибок і спровокувала хижака. Акула вирвала їй шматок м'яса із лівої частини живота.

Українець поплив із постраждалою до берега. ­Трималися за рятувальний круг, який їм кинув рятувальник. Акула кружляла поруч, але більше ні на кого не нападала.

На суші дружина українця знепритомніла, коли побачила поранення австрійки. Дівчину забрали медики в лікарню міста Хургади.

Зараз ви читаєте новину «Українець врятував туристку від акули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі