четвер, 19 листопада 2009 17:59

Учасники мистецької акції "З Україною в серці!" отримали новий статус

Автор: фото з сайту www.tymoshenko.ua
  Більшості артистів доведеться вперше виконувати обов’язки довіреної особи кандидата в президенти
Більшості артистів доведеться вперше виконувати обов’язки довіреної особи кандидата в президенти

Відомі вітчизняні митці, які під час мистецької акції "З Україною в серці!" заявили про підтримку Юлії Тимошенко, отримали новий статус. Центральна виборча комісія зареєструвала їх довіреними особами кандидата на пост президента Юлії Тимошенко.

Ними вже стали: Ада Роговцева, Ніна Матвієнко, Тарас Петриненко, Євген Коваленко (гурт "Кобза"), Павло Зібров, Дмитро Яремчук, Руслана Лижичко, Ірина Білик, Ані Лорак, Наталія Могилевська, Тіна Кароль, Олексій Потапенко й Анастасія Каменських, Олег Михайлюта й Олександр Сидоренко (гурт ТНМК), Віктор Бронюк ("ТіК"), Валерій Харчишин ("Друга Ріка"), Вадим Красноокий (Mad Heads XL). Відтепер вони представлятимуть свого кандидата перед виборцями протягом передвиборної кампанії.

Зірки переконані, що саме Юлія Тимошенко зможе вирішити питання, важливі для українського суспільства. Вони пересвідчилися у цьому, оскільки вона допомагає у розв"язанні проблем, які турбують "співочий цех". Ідеться про підтримку вітчизняних виконавців, насамперед молодих талантів, боротьбу з аудіопіратством та охорону авторських прав, організацію гастролей.

Зірки переконані в перемозі свого кандидата

— Підтримуючи культуру і молоді таланти, держава створює фундамент для майбутнього розвитку країни, — каже Наталія Могилевська. — Саме освіта і високий культурний рівень стануть основою того, щоб виросли талановиті менеджери, які виведуть Україну на гідний рівень розвитку.

Більшості артистів доведеться вперше виконувати обов"язки довіреної особи кандидата в президенти. Однак учасники "зіркової команди" переконані, що цю почесну місію вони виконають на "відмінно". Виконавці вірять у перемогу свого кандидата.

— Я вірю в перемогу демократії, — каже лідер гурту Mad Heads XL Вадим Красноокий. — Я підтримую Юлію Тимошенко за її харизму, енергію і здатність об"єднати суспільство. Разом з Юлею — надія є!

Артисти зазначають, що Тимошенко їх приваблює не тільки як сильний харизматичний політик, а й як людина.

— Мені імпонує Юлія Володимирівна як жінка, як мати, що для мене особливо важливо, — зазначає Тіна Кароль. — Мені подобається Юлія Тимошенко як політик, оскільки вона не боїться брати на себе відповідальність.

Думку Тіни поділяє Олексій Потапенко (Потап):

— Юлія Тимошенко — кібер-машина майбутнього, але при цьому вона примудряється залишатися жіночною.

Виконавці, які стали довіреними особами кандидата на пост президента України Юлії Тимошенко, заявили, що мають намір під час передвиборної кампанії зустрітися з якомога більшою кількістю виборців, поспілкуватися з ними, поділитися своїми поглядами і переконаннями.

Зараз ви читаєте новину «Учасники мистецької акції "З Україною в серці!" отримали новий статус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі