вівторок, 19 лютого 2019 05:55

Учаділи троє малолітніх дітей

У селі Дягове Менського району Чернігівської області в пожежі загинули троє дітей. Найстаршій було 4 роки, середній – 3, та немовля.

– Пожежа сталася 17 лютого близько 8-ї вечора. Горів приватний будинок, – розповідає 35-річна Ірина Щукіна з Держслужби з надзвичайних ситуацій Чернігівської області. – Коли приїхали рятувальники, полум'я гасили місцеві жителі. Сусіди розказали, що у будинку ще перебувають двоє малих дітей, найменшу дівчинку вони винесли через вікно. Старші дівчата лежали непритомними в кімнаті. Лікарі швидкої допомоги лише підтвердили їхню смерть. Отруїлися чадним газом. Пожежу загасили до 22:00. Вогонь пошкодив стіни та дах у всьому будинку. Того вечора діти були з 22-річною матір'ю. Вона розтопила піч та пішла у справах. Саме порушення експлуатації опалювальних пристроїв стало причиною пожежі.

У поліції відкрили кримінальне провадження про умисне вбивство. Триває досудове слідство. Винному загрожує до восьми років ув'язнення.

У сільраді ситуацію не коментують. З матір'ю дітей працюватиме місцева соцслужба.

Зараз ви читаєте новину «Учаділи троє малолітніх дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі