вівторок, 26 квітня 2016 00:00

У аквапарку втопився 4-річний хлопчик

У київському аквапарку "Дрім Айленд" у свій день народження потонув 4-річний Єлисей Артемчук. 22 квітня був там із батьком, бабусею та сестрою.

Хлопчик захлинувся у дитячому басейні близько 18:00. Батько відійшов на 10 хв. за кавою. Коли повернувся — тіло Єлисея вже витягли. Бабусі й сестри поблизу не було. Першим про трагедію в соцмережі повідомив співвласник аквапарку Гарік Корогодський:

"Увечері в аквапарку сталася трагедія. Потонула дитина. Розуміємо, що батьківському горю не допомогти. Розслідування у справі триває. Висловлюємо співчуття", — написав Корогодський.

— На місці події попрацювали слідчі. Переглянули записи камер спостереження й опитали свідків. На відео видно, що відвідувачі одразу кинулися рятувати дитину. Медики прибули швидко. Але реанімація не допомогла, — каже 32-річна Оксана Блищик із Нацполіції Києва. — Загибель дитини попередньо кваліфікуємо як нещасний випадок. Точну причину смерті встановить експертиза.

Аквапарк розташований у розважальному центрі "Дрім Таун" в Оболонському районі столиці. 23 і 24 квітня його закрили для відвідувачів.

Зараз ви читаєте новину «У аквапарку втопився 4-річний хлопчик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі