вівторок, 05 грудня 2017 00:55

Телеканал "Ньюс Ван" обнесли колючим дротом

Кілька десятків активістів партії "Братство" заблокували територію телеканалу "Ньюс Ван" у Києві 3 грудня. Навколо будівлі розклали мішки з піском, обнесли все колючим дротом.

Люди вимагають вибачень від власника телеканалу нардепа Євгена Мураєва, 41 рік. 29 листопада у прямому ефірі політичного ток-шоу він заявив, що вважає Майдан державним переворотом, а не Революцією гідності.

— Колючий дріт і мішки символізують блокпост, який не пропускає ворогів. Будемо стояти доти, доки Мураєв не вибачиться перед Героями Небесної сотні за сказані слова, — говорить член "Братства" Сергій Середюк. — Іде війна. Телеканал має вести про­українську політику.

— Насправді протест замовила Адміністрація президента. Люди Дмитра Корчинського (лідер партії "Братство". — ГПУ) не раз проводили резонансні акції, — каже Євген Мураєв. — На Банковій дуже не подобається, що ми в прямих ефірах показуємо правду про те, що відбувається в країні.

Президент Петро Порошенко й міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звернулися до активістів із проханням припинити блокування каналу.

"Мураєв — мерзотник і провокатор. Але звертаюся до протестувальників, аби припинили блокаду. Не варто з негідників робити страждальців", — написав Аваков у соцмережі "Твіттер".

На вечір 4 грудня активісти відмовилися зняти блокаду телеканалу без вибачень його власника.

Зараз ви читаєте новину «Телеканал "Ньюс Ван" обнесли колючим дротом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі