вівторок, 05 квітня 2011 10:11

Тетяна Гнатьо задавила машиною батька

По обіді 30 березня на львівській об'їзній дорозі 34-річна Тетяна Гнатьо наїхала машиною на батька. 56-річного Ігоря Петраша відкинуло на 20 м. Він помер на місці. А водій втекла. Її затримали біля автосервісу на вул. Стрийській. Там хотіла поміняти лобове скло.

— У нас у селі по-різному про то говорять, — розповідає 54-річна жителька села Холодновідка піді Львовом. Там живе Тетяна Гнатьо з чоловіком і двома дітьми. — Одні кажуть, Таня навмисне батька вбила. Ніби перед тим вони дуже посварилися, і вона кричала, що вб'є його. А сусідка, яка поряд живе, інше каже. Наче того дня вранці бачила Таню. Та говорила, що дуже любить тата, але останнім часом почав пити. П'яним стає некерований, дебоширить. Таня ще радилася, як батька вилікувати.

— Таня має двох дочок-дошкільнят, — додає інша жителька Холодновідки. — Возить їх своїм "Шевроле Авео" в садок у сусідню Лапаївку. Ніде не працює, дітей доглядає. Чоловік Олег, певно, бізнес має якийсь. Живуть у старій бабиній хаті. Вони гарно її облаштували, ремонт зробили.

В селі мало про Таню знають. Вона тут за невістку. Про тата теж нічого не знаємо. Він десь у Львові жив, на Сихові. А от Танін свекор Володя Гнатьо — дуже шанована в селі людина, порядний господар. Шкода, що тепер про сім'ю таке говорять. Кажуть, Таня у психлікарні. Але вона вдома, тільки нікуди не виходить.

Міліціонери порушили проти Тетяни Гнатьо кримінальну справу. Їй загрожує до восьми років в'язниці. Вона збила батька не на пішохідному переході:

— Тато зранку зайшов до нас. П'яний був, кричав, махав кулаками. Потім кудись пішов, а я поїхала в садок за дітьми. Їхала по зовнішній смузі. Дивлюся, тато дорогу переходить, посередині траси йде. Думаю, зараз буде йти по краю. І щоб його не бачити, перестроїлася у внутрішній ряд. А він хитнувся назад і впав якраз мені під колеса. Якби я на кілька секунд проїхала пізніше, попав би під другу машину. А так мені біда.

Сергій Івашов переїхав дружину КамАЗом

Санітарку райлікарні російського міста Рудне Волгоградської області 26-річну Оксану Мухіну задавив КамАЗом чоловік Сергій Івашов.

19 червня позаторік лікарі святкували День медичного працівника у літньому кафе "Парк". Оксані Мухіній вручили грамоту і премію. Чоловік теж був на святі, випив горілки і почав сваритися з дружиною. Зрештою, пішов додому. Повернувся на КамАЗі і на повній швидкості в'їхав у кафе.

47-річний Дмитро Тудовші із села Велятин Хустського району Закарпаття 27 серпня торік наїхав своїм БМВ на 15-місячну онуку Вікторію. Дитина померла на місці.

— Дівчинка ще не ходила, тільки повзала. Непомітно підповзла під авто. Її переїхали задніми колесами. Переламали хребет і шию, — говорить 30-річний Сергій Шимон із міськрайвідділу міліції.

26 серпня 2009-го у селі Попівка Миргородського району Полтавської області 38-річний житель німецького міста Лейпциг своїм "Рено Мастер" наїхав на 3-річну дочку. Дитина загинула.

У російському місті Воронеж торік 19 квітня 43-річний водій багатотонної "Сканії" задавив 65-річного батька. Разом розвантажували з кузова залізобетонний бордюр, коли батько зголосився відчепити ззаду трос. Син вирішив, що той впорався, здав назад і переїхав його.

37-річний житель села П'ятихатка Красногвардійського району Криму 19 травня 2008-го наїхав "Фордом Транзитом" на 2-річного сина. Водій здавав назад у дворі і не помітив хлопчика.

Роман ЗАПОРОЖЧЕНКО

Зараз ви читаєте новину «Тетяна Гнатьо задавила машиною батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі