вівторок, 16 квітня 2013 05:45

Таксист запхав пасажира в багажник

Кілька хвилин знадобилося 35-річному Сергію Гладкову з Рівного, щоб побороти грабіжника з ножем. Той вимагав грошей.

У суботу, 6 квітня, приватний таксист підібрав молодого пасажира.

— До нього підійшов чоловік і попросив відвезти за місто — у село Олександрія Рівненського району. Це 14 кілометрів від обласного центру, — розповідає Олена Дудко з прес-центру обласного управління міліції. — Таксист погодився, небезпеки не очікував, бо пасажир був один, без компанії. Виїхали за місто.

Дорогою 18-річний Олександр поводився спокійно. Щойно заїхали до лісу біля села, витягнув ножа з чорною рукояткою. Вимагав у водія віддати йому виручку.

— Я вибив з його руки ніж, — каже Сергій. — Від боротьби у мене залишилися садна на шиї.

Авто зупинилося, між чоловіками зав'язалася боротьба. Таксист виявився сильніший. Зв'язав нападника тросом, який мав у салоні. До Рівного віз у багажнику.

Близько 17.00 доставив Олександра в міліцію. Попросив чергових вийти надвір і дістати з його багажника зв'язаного пасажира.

— Чоловік живе на Волині, заочно вчиться в тернопільському вузі на бухгалтера, — додають міліціонери. — Гроші йому знадобилися, щоб оплатити навчання та квартиру, яку винаймав. У Рівне приїхав до брата.

Проти нападника відкрито кримінальне провадження за розбій.

Зараз ви читаєте новину «Таксист запхав пасажира в багажник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі