вівторок, 06 листопада 2012 00:45

Син Сергія Бубки випав із вікна третього поверху

Тенісист Сергій Бубка-молодший, 25 років, син голови Національного олімпійського комітету 48-річного Сергія Бубки, випав із третього поверху готелю в Парижі. З переломом руки та ноги його доправили до лікарні.

Минулої середи ввечері Сергій повернувся від одного зі своїх друзів. У готелі на вул. де Камоенса, що в 16-му окрузі французької столиці, пішов до ванної кімнати та ненароком зачинився. Просидівши там ніч, на ранок вирішив перелізти через вікно до сусіднього приміщення. Однак зірвався і впав.

Бубка-старший, щойно дізнався про випадок, одразу з дружиною вилетів до Франції. Також до потерпілого приїхала його дівчина, перша ракетка світу за рейтингом WTA білоруска Вікторія Азаренко, 23 роки.

— Сейчас Сергей пошел на поправку, чувствует себя нормально, — каже "ГПУ" телефоном у понеділок 29-річний Михайло Філіма, капітан збірної України з тенісу. — Врачи комментариев и прогнозов о сроках его реабилитации не дают. Будет в больнице, пока не восстановится после открытого перелома бедра. А потом его родители решат, оставлять там или продолжать лечение в Украине.

Сергій Бубка-молодший посідає 182-гу позицію у світовому тенісному рейтингу. За виступи на турнірах протягом семи років заробив $425 тис. Є фіналістом юніорських турнірів Великого Шолома в Англії та півфіналістом у парному розряді в Австралії й Франції. З 2005 року регулярно грає за збірну України в матчах Кубка Девіса, де є другим номером.

Зараз ви читаєте новину «Син Сергія Бубки випав із вікна третього поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі