неділя, 20 серпня 2006 16:37

Російські курсанти вбили татарина

Минулої суботи в Судаку п"ятеро курсантів вищого командного училища повітряно-десантних військ із Рязані вбили ножем місцевого 21-річного татарина. Іншому жителю Судака, на рік старшому від загиблого, курсанти порізали живіт.

— Десантники приїхали до Криму відпочивати, — розповів "ГПУ" Олександр Домбровський, 44 роки, начальник прес-служби МВС у Криму. — Увечері сиділи в місцевому кафе "Достлук". Близько третьої ночі охоронці закладу і місцеві жителі почали звинувачувати росіян, що ті розбили ліхтар.

За словами Домбровського, саме кримчани вивели десантників на вулицю і почали бійку.

— На одного курсанта припадало близько трьох місцевих, — каже начальник прес-служби МВС у Криму. — Хлопцям поламали щелепи, розбили носи. Але ті теж добряче потовкли судаківців.

— Ми бачили, як один татарин лежав із перерізаним горлом, а другий тримався за живіт, — розповіла "ГПУ" офіціантка ресторану "Каліпсо", що неподалік "Достлуку". — За ними хтось біг із ножем.

І місцевих, і курсантів затримали. Росіянам загрожує до десяти років ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «Російські курсанти вбили татарина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі