пʼятниця, 02 березня 2018 00:10

Роман Сущенко зустрівся із сім'єю

27 лютого арештованому в Росії українському журналісту 48-річному Романові Сущенку дозволили зустрітися з дружиною Анжелікою та донькою Юлією. Це друга зустріч затриманого із сім'єю за останні два місяці.

Побачення пройшло в московському слідчому ізоляторі "Лефортово", каже адвокат затриманого Марк Фейгін, 46 років:

— Зустріч тривала близько години. Анжеліка і Юлія показали Роману свіжі фотографії близьких і малюнок від сина. Передали привіти. Попереднє побачення було у січні. Але нам пішли назустріч, бо ім'я Сущенка на слуху. Воно згадується в переговорах перших осіб. З другого боку, мені здається, російські спецслужби втратили інтерес до його персони.

— Роман Сущенко буде вдома. Сподіваюся, це станеться одразу після так званого суду в Росії, — говорить президент Петро Порошенко.

Кореспондента інформаційної агенції "Укрінформ" Романа Сущенка ФСБ затримала 30 вересня 2016 року в Москві. Звинуватили у шпигунстві. 24 січня Московський міський суд продовжив термін утримання під вартою Сущенку на два місяці — до 30 березня 2018 року.

Зараз ви читаєте новину «Роман Сущенко зустрівся із сім'єю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі