неділя, 13 серпня 2006 18:07

Різу Муждаєва затоптав бик

53-річного пастуха Різу Муждаєва із села Горностаївка Ленінського району, що в Криму, затоптав 700-кілограмовий бугай. Чоловік намагався відігнати трирічну скотину від корови в загорожу.

Різу працював пастухом у місцевого фермера — пильнував на пасовищі 17 корів. Єдиний бугай зазвичай пасся окремо від них, його прив"язували в загорожі. Серед стада одна корова гуляла. Вона підійшла до загорожі. Зачувши запах корови, бугай зірвався з прив"язі, переламав огорожу і помчав у бік гості.

Якраз перед цим Різу здав свою зміну і збирався додому. Та вирішив спочатку загнати бугая в стайню.

— На ферму довго не повертався. Одна з доярок пішла перевірити, що сталося. З високої трави почула стогін. Відшукавши те місце, побачила Різу, всього побитого. Через хвилину він помер, — розповідають у Горностаївській сільській раді. — Трапитися на дорозі бугаю, який хоче гуляти, смертельно небезпечно.

Різу Муждаєв разом з 49-річною дружиною Жевріс приїхав у Горностаївку 15 років тому. Родом вони з Узбекистану. У чоловіка лишилося двоє синів: 21-річний Алім та 17-річний Марлен. Алім одружений, живе в Ялті. Його молодший брат в Москві на заробітках.

Зараз ви читаєте новину «Різу Муждаєва затоптав бик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі