вівторок, 01 серпня 2006 18:22

Психічно хворого вдалося врятувати

Минулої п"ятниці вранці 54-річний Олександр, житель селища Берегове Феодосійського району Криму, мало не підірвав себе.

Чоловікові всю ніч здавалося, що його хоче з"їсти рідний син разом зі своїми друзями. Вранці він обклав газовий балон ганчір"ям і підпалив його.

— О пів на шосту ранку нам зателефонував сусід, — розповів "ГПУ" 38-річний Сергій Кареєв із Феодосійського відділу МНС. Сусід виглянув у вікно і побачив, як із сусідського будинку валить дим, одразу викликав пожежників.

— Ще секунду — і весь будинок злетів би у повітря, — каже Кареєв. — Але хлопці молодці: ризикуючи власним життям, схопили палаючий балон і вчотирьох винесли його на вулицю. Той не встиг вибухнути.

Коли рятувальники поралися з балоном, до них з кімнати вийшов господар. Був спокійний. Пожежники звернули увагу на понівечену ліву руку Олександра — на ній майже не було м"яких тканин.

— Йому всю ніч здавалося, що його рідний син хоче його з"їсти, — продовжує Кареєв. — Тому цілий час "тримав оборону" — зрізав м"ясо з руки і годував свої кошмарні видіння. Під ранок вирішив не здаватися і підірвати все.

Олександр жив сам. Раніше сидів у тюрмі, був на обліку у психіатра. Сусіди кажуть, що частенько випивав. Чоловіка відвезли до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Психічно хворого вдалося врятувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі