четвер, 01 листопада 2012 07:30

Пройшов фінал конкурсу "Міс принцеса України-2012"

Автор: фото з сайта www.segodnya.ua
 

У вихідні в Луцьку пройшов фінал конкурсу "Міс принцеса України-2012". Переможницею стала житомирянка 20-річна Дар'я Петрова (на фото). Їй вручили 50 тис. грн.

— У конкурсі взяли участь більше тисячі дівчат. У фінал вийшли 16, — розповідає Дар'я Петрова по телефону. — Програма конкурсу була традиційною: запитання учасницям, дефіле у вечірніх сукнях і в купальниках. Я на сцені поводилася дуже впевнено, бо не раз брала участь у конкурсах краси. Досвід допоміг перемогти. Частину виграшу перерахую в дитячий будинок Богунського району Житомира.

Дар'я навчається на четвертому курсі психологічного факультету Житомирського університету ім. Івана Франка. Вчиться на "відмінно".

— У понеділок на заняттях усі вітали з перемогою. На мою честь провели урочисту лінійку, на якій ректор вручив мені грамоту і знак "Найкраща студентка". За своєю фігурою стежу постійно. Тричі на тиждень займаюся спортом, щоранку випиваю склянку грейпфрутового фрешу, намагаюся не їсти після шостої вечора.

У жовтні наступного року Дар'я Петрова представлятиме Україну на конкурсі "Міс принцеса світу". Він пройде у чеській столиці Празі.

Зараз ви читаєте новину «Пройшов фінал конкурсу "Міс принцеса України-2012"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі