середа, 10 грудня 2008 18:01

"Правексбанк" пограбували в Луганську

9 грудня до відділення "Правексбанку" на вул. Оборонній у Луганську увірвалися двоє чоловіків у масках. Один із них був одягнений у камуфляжну куртку, інший — у звичайну чорну.

Годинник банківського відділення показував 16.30. Увірвавшись у приміщення, злочинці одразу ж почали стріляти. Дві кулі влучили в стелю, одна — у стіну. Скло кабіни касира розбили принесеним із собою ломиком. Грабіжники заскочили до кабіни й забрали всі гроші — приблизно 300 тис. грн. Вони лежали в коробках з-під принтера. Сейфа для зберігання грошей у відділенні взагалі не було.

"Правексбанк" на Оборонній обладнаний "тривожною" кнопкою. Працівники викликали охорону.

— Усе пограбування було блискавичним, — кажуть міліціонери, які приїхали за викликом. — Менше двох хвилин. Біля входу на чоловіків чекав автомобіль.

У день пограбування провоохоронці стверджували, що злочинці стріляли із пістолета. Але наступного дня стало відомо, що зі стін відділення вийняли кулі калібру автомата Калашникова — 7,62 мм. Вулиця Оборонна в Луганську є своєрідним міським діловим центром. На ній розташовано багато магазинів і банківських філій. Від місцевої міліції їхати на автівці до цієї вулиці — хвилин п"ять. Поряд із відділенням, за 30 м, розташована міська школа N5.

Із початку зими це вже друге пограбування "Правексбанку" в Україні. 2 грудня нападник забрав із відділення банку в Донецьку приблизно 60 тис. грн. Його розшукують.

Зараз ви читаєте новину «"Правексбанк" пограбували в Луганську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі