пʼятниця, 08 липня 2011 05:00

Показуха для Януковича

 

Набережну Дніпра в столичному мікрорайоні Русанівка за місяць перетворили на зразковий парк. Лавки з кованими ніжками, нові ліхтарі, трояндові кущі. І все це на тлі бань Печерської лаври.

Здавалося, нарешті влада звернула увагу на цей прекрасний і занехаяний куточок Києва. Виявилося, простіше — тут готують показуху до приїзду Віктора Януковича.

Дуже хотілося, щоб президент відхилився від маршруту і пройшовся вглиб мікрорайону. За кількасот метрів від набережної він побачив би бульвар, який не ремонтували років 40. Гілляки старих тополь легко відламує вітер і вони падають на алею. Гуляти з дитиною тут страшно. Поряд є стадіон, де займаються учні педагогічного коледжу імені Ушинського та двох сусідніх шкіл. Його футбольне поле по периметру заросло кущами. Трибуни встелені багаторічним шаром сміття й битого скла. Про дерев'яні лавки нагадують чорні покручені цурупалки часів Олімпіади-80. Лише недавно з бігової доріжки стадіону прибрали повалене вітром дерево, яке пролежало поперек майже рік. Але корені так і залишилися стирчати з землі.

Усі ці київські картинки ніколи не попадуть у теленовини з обличчям президента.

Зараз ви читаєте новину «Показуха для Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі