четвер, 13 серпня 2020 00:55

Подружжя втопилося напередодні річниці шлюбу

Біля села Лиман у Татарбунарському районі на Одещині в морі потонула подружня пара з Київської області — 48-річний Сергій і 45-річна Тамара.

Чоловік установлював пластикові вікна, жінка працювала на складі міжнародної косметичної компанії під Києвом. У відпустку зібралися спонтанно, кажуть родичі.

4 серпня дув вітер, на морі піднялися хвилі. Тамара запливла далеко від берега. За нею плив чоловік і кум, каже свідок трагедії Олексій Левченко.

— Трохи пізніше по березі вже бігав літній чоловік і махав руками. А ту жінку з чоловіками відносило все далі в море. Буквально на очах пропав один чоловік, потім — жінка. Третій виплив на спині, — розповідає Левченко — Пізніше жінка з'явилася. Вона немов пливла на спині. Насправді її просто несло до берега. На пляжі не виявилося рятівників, а лікарі "швидкої" були безпорадні.

Тамару намагалися врятувати хірург із дружиною, які відпочивали поряд. Зробили укол адреналіну, масажували серце. Померла в лікарні. Тіло Сергія знайшли вранці 6 серпня за 150 м від берега.

5 серпня подружжя мало святкувати 20-ту річницю спільного життя. У них залишилися двоє синів 19 та 17 років.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя втопилося напередодні річниці шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі