пʼятниця, 29 грудня 2017 00:55

Платити за доставку відправлення Укрпоштою зможе отримувач

Укрпошта запустила пілотний проект, за яким платити за доставку відправлення зможе отримувач. Також тестуватимуть послугу оплати відправником за пересилання поштового переказу. Це зручно для тих, хто хоче оплатити пересилання після плати за відправлення замість отримувача.

— Ми починаємо тестування послуг, що можуть стати в нагоді як великим інтернет-магазинам, так і дрібним представникам е-commerce, які бажають уникнути зайвих витрат чи перерахунків ціни. Так продавець має змогу показати "чисту" ціну, найпривабливішу для клієнта, і зробити пересилання безпечнішим. Тому запрошуємо всіх охочих клієнтів-юросіб до користування новим функціоналом, — сказав заступник директора Хмельницької дирекції ПАТ "Укрпошта" Віталій Стрембіцький.

Аби протестувати послугу, Укрпошта підписала договір про співпрацю з інтернет-магазинами. Для реєстрації посилок використовують АРІ, або клієнтський особистий кабінет під час замовлення доставки Укрпошта Експрес.

Процедура оформлення послуги оплати доставки відправлення звична. Під час заповнення документів про відправлення представник інтернет-магазину у спеціальній формі повинен вказати, що за доставку посилки сплатить отримувач. У разі відмови отримувача оплатити пересилання, відправлення повертається до відправника. У такому разі витрати на доставку має відшкодувати він.

Відправники-фізичні особи вже можуть користуватися послугою.

Зараз ви читаєте новину «Платити за доставку відправлення Укрпоштою зможе отримувач». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі