пʼятниця, 29 грудня 2017 00:20

Підірвали авто високопоставленого поліцейського

У Харкові підірвали позашляховик "Додж" колишнього заступника начальника обласної поліції 66-річного Миколи Черьомухіна 25 грудня. Вибух стався на вул. Культури, 15, у дворі будинку.

Чотири гранати Ф-1 невідомі встановили під дно машини. Повинні були піді­рватися, коли водій заведе автомобіль і поїде. Та одна з гранат здетонувала раніше. Решту знешкодили сапери, коли приїхали на місце.

Ніхто не постраждав. Але осколки гранати пошкодили сім машин поряд.

На посаду заступника начальника Харківської обласної поліції Миколу Черьомухіна призначили в жовтні позаторік, після дев'яти років пенсії. Доти, з 2014-го, він був радником міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Однак згодом після призначення правоохоронця звільнили. Він потрапив у список поліцейських, які не пройшли переатестацію.

У січні цьогоріч Миколу Черьомухіна призначили начальником відділу оперативних розробок у східному регіоні управління оперативних розробок Департаменту карного розшуку Національної поліції.

Проти посадовця відкрили досудове розслідування. Бо в декларації він не вказав, що має бізнес. Є одним із власників компанії "Укрсервіс".

Зараз ви читаєте новину «Підірвали авто високопоставленого поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі