вівторок, 12 вересня 2017 00:40

Переможці танкових змагань отримали 120 тисяч гривень

9 вересня на полігоні "Гончарівське" в Чернігівській області відбувся фінал танкових змагань серед підрозділів Збройних сил України. Переміг взвод волинянина Романа Багаєва, 26 років, із 14-ї механізованої бригади. Він отримав золотий кубок у вигляді танка Т-34 та 120 тис. грн. Це друга перемога цього взводу на таких змаганнях.

Друге місце посіли десантники. Отримали 60 тис. грн та відзнаки від Генерального штабу — грамоти й наручні годинники. Третіми стали морські піхотинці. Їх нагородили 40 тис. грн.

— Змагалися в оборонному й наступальному бою, снайперській стрільбі з танків, евакуювали умовних поранених і ремонтували бойові машини в польових умовах. Стріляли з пістолета й долали психологічну смугу перешкод, — говорить Роман Багаєв. — 2013‑го цих вправ не було. З'явилися в останні два роки. Це потрібні вміння, які зна­добляться у бою.

Взвод Романа Багаєва представлятиме Україну на танкових змаганнях серед країн-членів НАТО, які пройдуть наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Переможці танкових змагань отримали 120 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі