неділя, 04 лютого 2007 19:50

Ольга Шийко хотіла винести сина з вогню

Жителька села Новоолексіївка Красногвардійського району Криму 27-річна Ольга Шийко загинула у вогні. Вона намагалася винести з палаючого будинку 2-річного сина Лева.

Пожежа сталася минулої середи вдень. Двоє братиків, Лев та Іван, 3 роки, знайшли батькову запальничку. Старший почав показувати молодшому, як вона працює. Спочатку підпалили кульок. Від нього зайнялися речі в кімнаті.

Діти перелякалися. Іван кинувся по матір. Лев залишився в хаті. Коли Ольга прибігла, будинок охопив вогонь. Із вікон валило полум"я. Жінка забігла рятувати малого.

Згодом її тіло знайшли у веранді, а хлопчикове — в дитячій кімнаті. Дитина вчаділа.

— Ольгу нам не показали навіть на похороні. Труну з тілом забили ще в морзі, — плаче родичка. — Перша машина пожежників приїхала без води, а друга — без бензину. Звичайно, вони б уже нікого не врятували, але могли хоча б тіло цілим винести.

У трагедії рятувальники звинувачують сільського голову. Кажуть, що він не проводить із селянами виховних бесід. Чиновника збираються покарати.

Уранці того дня чоловік Ольги Андрій Малюкін, 28 років, поїхав на роботу. Він працює на залізниці в Сімферополі. Після одруження жінка залишися на дівочому прізвищі. Діти були на батьковому.

Родичка Шийко припускає, що Андрій із сином Іваном поїдуть жити до Ольжиного брата в Житомир. Той має у місті власний бізнес.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Шийко хотіла винести сина з вогню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі