четвер, 30 грудня 2010 04:15

Оголену модель знімали у порожньому будинку за містом

Автор: фото: Михайло ПЕРКОВ
  Відвідувачі роздивляються фото оголених чоловіків та жінок у торговельному центрі ”Ріко” в Хмельницькому
Відвідувачі роздивляються фото оголених чоловіків та жінок у торговельному центрі ”Ріко” в Хмельницькому

Напівтемрява. Оголена жінка перерізає червону стрічку. Штовхаючись, відвідувачі проходять до зали. Вмикається світло. Лунає жива музика — гітара і скрипка.

У торговельному центрі "Ріко", на пр. Миру, 69 вперше на Хмельниччині відкрили еротичну виставку. Демонструють роботи 15 фотографів та 10 художників.

— Важко передати ці вигини. Потрібне не лише гарне освітлення, а й бачення чогось внутрішнього. У стилі ню (жанр, що зображає оголене тіло. — "ГПУ") головне — з еротики не перейти на порнографію, — каже фотограф Дмитро Гроцький, 29 років.

Для свого знімку Дмитро з моделлю виїжджав за місто в порожню будівлю. У такий спосіб хотів передати відчай самотньої жінки, її страх перед невідомим.

Олег Андрюсєвич — єдиний фотограф, який у своїх роботах показав чоловічу еротику.

— Не кожна модель погодиться виставити свою натуру, — розповідає Олег Андрусєвич, 33 роки. — Еротична тематика досить важка. У кожного є своя грань між еротикою і порнографією. Все залежить від характеру, виховання й навіть настрою.

На виставці показують близько трьох десятків знімків і понад 20 полотен.

— Тема ню довгий час була заборонена, — розповідає організатор заходу Людмила Ковєніна. — Хоча природа не винайшла нічого досконалішого за людське тіло. Нашою основною метою є популяризація цього стилю.

Фотографії коштують від 100 до 500 грн, картини — від тисячі до 8 тис. грн. Виставка триватиме до 7 січня 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «Оголену модель знімали у порожньому будинку за містом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі