четвер, 21 грудня 2006 19:51

Норіка Ширіна вбили в гаражі

У середу в Сімферополі знайшли тіло лідера кримської молодіжної громадської організації "Бірлік", що в перекладі з татарської означає "Єдність". 22-річний Норік Ширін лежав у гаражі біля машини. На тілі було сім ножових поранень.

— Я його давно знаю, ми товаришували з п"яти років, — розповідає подруга Норіка 20-річна Женя. — Він завжди був життєрадісним, мав гарний настрій. Нікому нічого поганого не казав, навіть якщо сердився. З усмішкою пояснював людині, в чому вона не права. Був справедливим і врівноваженим.

За словами дівчини, Ширін захоплювався історією. Писав вірші. Деякі читав друзям і знайомим.

— Ідея створити "Бірлік" належить Норіку. Він хотів об"єднати молодь Криму незалежно від національності. Ми не належимо до жодної з політичних партій і сил, — каже Женя.

Норік Ширін навчався на економічному факультеті Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Був членом ради з молодіжної політики при голові Верховної Ради Криму. Заснував і видавав газету "Голос молоді". Кілька днів тому в Києві він отримав дозвіл Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення на відкриття молодіжної радіостанції в Криму.

Крім батьків, у Норіка було двоє молодших братів — 19-річний Ібраім та 14-річний Арслан.

Поховали хлопця в четвер у Сімферополі.

Зараз ви читаєте новину «Норіка Ширіна вбили в гаражі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі