пʼятниця, 26 листопада 2010 07:30

Нестор Шуфрич стане губернатором

В Адміністрації президента ходять чутки, що заступник секретаря Ради нацбезпеки й оборони Нестор Шуфрич стане губернатором або Черкащини, або Одещини.

— Нехай таке говорять, — відказує теперішній голова Черкаської облдержадміністрації 57-річний Сергій Тулуб.

Губернатор Одещини Едуард Матвійчук також не збирається залишати свою посаду.

— Можливо, президент щось обіцяв Шуфричу, коли його звільняли з посади міністра з питань надзвичайних ситуацій, — коментує голова Київського інституту проблем управління ім. Горшеніна Володимир Фесенко, 52 роки. — Одещина для Нестора Шуфрича була би привабливішою, ніж Черкащина. Там порти і фінансових потоків більше. Це регіон, який має серйозні міжнародні зв'язки і традиційно є в центрі уваги загальнонаціональної преси.

Варіант призначення його губернатором Одещини імовірніший, переконаний експерт. Едуард Матвійчук там залишається чужаком. Шуфрич теж не свій, але він — людина загальнонаціонального масштабу, має зв'язки і певну підтримку в регіоні. Ситуація ж у Черкаській області є достатньо підконтрольною.

— Шуфрич перетворить своє губернаторство на подію загальнонаціонального масштабу. Це людина, яка полюбляє піар, тому може запам'ятатися неординарними діями, — додає Фесенко.

Зараз ви читаєте новину «Нестор Шуфрич стане губернатором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі