вівторок, 07 липня 2009 07:15

Важливі справи до 7 серпня розпочинати не можна

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Розпочалася друга половина 2009 року. Вже тепер зрозуміло, що цей рік увійде в історію України й світу як період економічного та політичного хаосу. Не очікується найближчим часом стабільності ні на валютному ринку, ні у виробництві. Рівень життя знижуватиметься. Зате в політиці — справжня революційна ситуація. Люди живуть в очікуванні нових неприємностей.

Чи були якісь передвісники цього з точки зору астрології?

Так, 2009-й — рік шести затемнень. А їхня найбільша можлива кількість — сім. Протягом ХХ ст. було п"ять років семи затемнень, у тому числі 1917-й, коли відбувся жовтневий переворот у Росії. Шість затемнень також трапляються нечасто. Востаннє — дев"ять років тому, а перед тим — у 1991-му.

Затемнення вносять елемент хаосу й несподіванки у життя людей. Упливають вони й на природу. В такі періоди вітри, як правило, поривчасті, а погодні умови різко змінюються.

Ще вавилоняни помітили, що існують сім"ї затемнень. Пізніше їх пронумерували. Затемнення однієї сім"ї спостерігають з періодичністю близько 18 років. Народжуються сім"ї на полюсах і починаються як крихітне часткове затемнення на одному з них. Живе сім"я близько 1280 років. Повторюючись, затемнення однієї сім"ї переходять поступово від часткових до повних, а потім "старіють", поволі зменшуючи площу покриття світила тінню. Щороку народжується по одному затемненню на кожному полюсі. Нині є 42 активні сім"ї. Всі вони перебувають на різних стадіях існування.

Найбільша сила впливу в повного сонячного затемнення, яке спостерігається через 650 років після народження сім"ї.

Кожна сім"я затемнень, як і людина, має свій гороскоп і характер. Іноді можна простежити закономірність в історичних подіях, зумовлених затемненнями однієї сім"ї. Наприклад, опублікування наукових відкриттів, глобальні природні катаклізми, перелом у ході військових дій.

Як правило, затемнення відбуваються парами. Кожне сонячне супроводжується місячним. Але буває й так, що одне сонячне супроводжують два  місячні. Така ситуація трапиться цього літа.

На нас очікує місячне затемнення 7 липня, далі сонячне 22 липня і ще одне місячне 6 серпня. Сонячне затемнення буде повним. Воно станеться на світанку за київським часом 22 липня і його добре зможуть спостерігати жителі країн Сходу, зокрема в Індії, Китаї, Японії.

Це затемнення сім"ї за номером 11S. У ХХ ст. його спостерігали у 1901, 1919, 1937, 1955, 1973, 1991 роках. Характер 11S войовничий, навіть руйнівний. Воно штовхатиме наділених владою людей на здійснення неочікуваних, погано продуманих реформ. Будь-які перешкоди на своєму шляху ці особи будуть насильницьки знищувати.

11S сприяє підвищенню агресивності в людей і тварин. Різко зросте рівень злочинності, аварійність на дорогах, частіше траплятимуться нещасні випадки на підприємствах та при спілкуванні з тваринами. Люди погано контролюватимуть свої дії.

Такий вибухонебезпечний період триватиме від 7 липня до 6 серпня, аж поки не відбудеться останнє з місячних затемнень.

Протягом наступного місяця не варто розпочинати важливих справ. Вони можуть спричинити розорення. Не ризикуйте своїм життям. Наслідки можуть бути трагічними.

Але не всім буде однаково важко. До групи ризику належать люди, народжені під знаками Рака, Лева, Козерога й Водолія. Несолодко доведеться Овнам, Терезам та Скорпіонам.

Цьогоріч уже було два затемнення: сонця 26 січня і місяця — 9 лютого. Останнє, шосте, буде місячним і станеться 31 грудня.


Затемнення сім"ї 11S у ХХ столітті


1901, квітень — вибухає антиєврейське повстання у Будапешті

вересень — американський анархіст Леон Чолгош убиває президента США Вільяма Мак-Кінлі;

грудень — у Стокгольмі відбувається перша церемонія вручення Нобелівської премії

1919 — триває громадянська війна в Росії

січень — Хотинське повстання: у близько 100 населених пунктах Північної Бессарабії озброєні маси повстали проти румунського панування;

лютий — починається польсько-радянська війна; Беніто Муссоліні створює в Італії фашистську партію;

травень — починається війна за незалежність у Туреччині

1937 — триває громадянська війна в Іспанії 1936–1939 рр.; в СРСР розпочинається Великий терор — черговий етап сталінських репресій;

липень — починається японо-китайська війна, яку багато хто вважає початком Другої світової війни в Азії

1955, вересень — у результаті заколоту президент Аргентини Хуан Перон утрачає владу;

відбувається Стамбульський погром — спонсорована урядом акція проти грецької меншин

1973, січень — закінчується В"єтнамська війна;

вересень — у результаті військового перевороту до влади в Чилі за підтримки США приходить Августо Піночет;

жовтень — починається Війна судного дня — четверта арабо-ізраїльська війна

1991 — розпався СРСР;

січень — під час війни в Персидській затоці починається операція "Буря в пустелі";

листопад — Південна Осетія проголошує незалежність від Грузії

Зараз ви читаєте новину «Важливі справи до 7 серпня розпочинати не можна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі