вівторок, 08 серпня 2017 00:10

Нареченого Даші Астаф'євої арештували на два місяці

Коханого української моделі та співачки 32-річної Даші Астаф'євої посадили на два місяці під цілодобовий домашній арешт. Артема Кіма, 36 років, підозрюють у розкраданні 27 млн грн компанії "Енергоатом". Він має здати закордонний паспорт і повідомляти слідчих про зміну місця проживання.

Артем Кім — син колишнього гендиректора "Енергоатому" й Південноукраїнської АЕС Віссаріона Кіма. Його з іншими посадовцями підозрюють у привласненні 94,2 млн грн у 2012–2014 роках. Гроші виділила держава на проект "Якісна вода". Мав постачати безпечну воду 80% населення України, кажуть у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

За останні п'ять років Даша Астаф'єва майже не виходила у світ із чоловіками. З Артемом Кімом уперше з'явилася 2016-го, на дні народження солістки гурту "НеАнгели" Слави Камінської.

"Я не скрываю, что встретила мужчину, которого очень долго ждала, ради которого я так часто была одинока даже рядом с кем-то", — написала тоді Астаф'єва в соцмережі.

Ситуацію із затриманням свого хлопця співачка не коментує.

Даша Астаф'єва — солістка гурту "Нікіта". 2008 року стала дівчиною місяця журналу "Плейбой".

Зараз ви читаєте новину «Нареченого Даші Астаф'євої арештували на два місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі