пʼятниця, 28 грудня 2012 06:15

На Новий рік буде близько нуля

В Україну поступово повертаються морози. Але похолодання буде незначне, після Нового року знову потеплішає, прогнозують синоптики.

— 28-29 грудня температура вдень від 0 до 6 градусів морозу, вночі від 6 до 13, — каже Людмила Савченко, начальник відділу метеорологічних прогнозів "Укргідрометцентру". — Лише на півдні та у східних областях вдень до 3 градусів тепла, а вночі — від 1 градуса тепла до 4 морозу. У Криму буде 2...8 градусів вище нуля.

Опади під кінець року припиняться.

— Тільки вночі 29 грудня cніжитиме в усіх регіонах, крім заходу. У Криму та Приазов'ї очікується сніг із дощем та ожеледдю. На сході й півдні можливий сильний вітер — пориви 15-20 метрів за секунду. На дорогах, крім півдня та крайнього заходу, ожеледиця. Варто бути обережним, — застерігає Людмила Іванівна.

31 грудня і 1 січня в більшості областей вдень близько 0. Вночі — від 1 до 6 градусів морозу, без опадів.

3-4 січня у північній частині країни невеликий сніг. На решті території — без опадів. Очікується невелике підвищення нічної температури.

Торік 1 січня майже по всій Україні була плюсова температура, в Києві вдень термометри показували до 4 градусів тепла.

Зараз ви читаєте новину «На Новий рік буде близько нуля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі