середа, 05 липня 2006 19:08

Мотоцикл на повній швидкості в"їхав під поїзд

Четверо мотоциклістів потрапили під поїзд минулої неділі опівдні на залізничному переїзді неподалік села Михайлівка Нижньогірського району Криму. Всі хлопці були п"яні й летіли на швидкості 80 кілометрів за годину.

Через переїзд саме слідував пасажирський потяг Керч—Москва. Мотоциклісти навіть не загальмували. Їхній "ІЖ-Планета-3" влетів під другу пару коліс другого від локомотива вагона.

23-річний пасажир Юрій загинув на місці. Його ровесник водій Андрій та двоє інших хлопців — 16-річний Олександр та 18-річний Віктор — у реанімації.

— Потерпілі відпочивали на каналі, що неподалік, — розповів "ГПУ" 29-річний Олександр Шевченко, начальник Джанкойського лінійного відділу міліції. — У них навіть документів на транспортний засіб не було.

У хлопців поламані кістки, в кожного струс мозку. Водій Андрій та наймолодший Олександр мають шанси вижити. Віктор перебуває у дуже важкому стані.

Зараз ви читаєте новину «Мотоцикл на повній швидкості в"їхав під поїзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі