пʼятниця, 20 квітня 2012 00:45

Митники проводили навчання до Євро-2012

Автор: фото: LUFA/Петро Задорожний
 

0 14.20 у середу до пункту пропуску Рава-Руська — Хребенне на Львівщині з польського боку під'їжджає білий автобус. У ньому 15 людей з біло-червоними смужками на щоках. Це актори, які грають агресивних польських уболівальників.

Голосно співають, свистять. Відмовляються пред'являти документи. Прикордонники із собаками виводять їх на вулицю. Трьох чоловіків кладуть на землю.

Українські та польські митники і прикордонники впродовж доби проводили спільні навчання до Євро-2012. На час чемпіонату вони разом перевірятимуть документи. Український пункт пропуску буде порожній.

— Експеримент показав, що таке оформлення займає не більш як 2 години, — каже Володимир Шеремета із Західного регіонального управління Державної прикордонної служби. — Українці часто скаржаться на черги на кордоні. Мовляв, поляки прискіпуються до них, роблять довгі перерви на відпочинок. Тут українські і польські працівники кордону контролюватимуть одне одного.

На час Євро навантаження на пункти пропуску зросте на 80%.

Зараз ви читаєте новину «Митники проводили навчання до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі