вівторок, 31 травня 2016 00:25

Машина перевернулася і впала колесами догори у воду

— На мосту ями по 20 сантиметрів глибиною. З них стирчить залізна арматура. Огорож немає. Об'їхала одну яму, правим колесом потрапила в другу. Раптом пробило два праві колеса. Ми з'їхали з дороги, машина перевернулася і впала колесами догори в воду. Я знепритомніла. Коли салон залило водою — прийшла до тями. Дверцята заклинило. Батько сидів поруч, відкрив зі свого боку, й ми вилізли, — розповідає 34-річна Юлія Гриценко з Дніпропетровська.

22 квітня їхала з батьком 57-річним Миколою Резніковим авто "Хонда Джаз" із Дніпра до Павлограда. На мосту через річку Березнегувата пробили колеса.

— Води в річці мені було десь до середини стегон. Вийшли на дорогу й довго не могли зупинити попутку. Телефони намокли, не працювали. Тоді таки став "Мос­квич". Водій дав нам мобільний. Подзвонили чоловікові, друзям. Викликали евакуатор. За півгодини інше авто наїхало на яму. З колеса злетів ковпак, — додає Юлія. — Наша машина була побита, в очереті. Я трохи вдарилася головою. Осколки з лобового скла потрапили в обличчя. Та головне, що врятувалися. Це сталося на день Миколая. Мій батько — Микола. Це святий нас урятував.

Юлія та Олександр Гриценки живуть у Дніпрі. У Павлограді мають ковбасний магазин. Вони — волонтери. Виховують доньок 16-річну Ілону й Арину, 12 місяців.

Зараз ви читаєте новину «Машина перевернулася і впала колесами догори у воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі